Aquaphor Modern V.2 Φίλτρο Άνω Πάγκου Βρύσης (#100684) ΛΕΥΚΟ

 1. Αρχική
 2. ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
 3. ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ
 4. Aquaphor Modern V.2 Φίλτρο Άνω Πάγκου Βρύσης (#100684) ΛΕΥΚΟ
Aquaphor Modern V.2 Φίλτρο Άνω Πάγκου Βρύσης (#100684) ΛΕΥΚΟ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ
 • Κατασκευαστής: Aquaphor
 • Κωδικός Προϊόντος: 100684
 • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
 • 40,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€

 

Τύπος Φίλτρου
 • Ενεργός Άνθρακας (Ινώδης)
Διάρκεια σε Λίτρα
 • 4000
Χρονική Διάρκεια
 • 6 - 12 Μήνες
Ένδειξη Αλλαγής Ανταλλακτικού
 • Ναι
Τρόπος Αλλαγής Ανταλλακτικού
 • Κουμπωτός
 

 

Συσκευή φίλτρανσης άνω πάγκου Aquaphor Modern, σε τρία μοντέρνα χρώματα. Αποδοτικό φίλτρο νερού που τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και μπορεί να προσαρμοστεί στις περισσότερες βρύσες, χωρίς να χρειάζεται ειδική εγκατάσταση, απλά και εύκολα. Ισχυρό, υψηλής τεχνολογίας και κομψό.   Το σύστημα φίλτρανσης MODERN, τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και συνδυάζει την πιο προηγμένη τεχνολογία στα φίλτρα νερού με τον ξεχωριστό μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής από την AQUAPHOR. Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

   

Προηγμένη Τεχνολογία

  Το AQUALEN είναι υλικό ινών ενεργού φυτικού άνθρακα. Το AQUALEN έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και τοξικών βαρέων μετάλλων. Παρέχει ένα ρυθμό προσρόφησης (δύο τάξεις μεγέθους υψηλότερο από τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα) και την ικανότητα να αφαιρεί ακόμη και ίχνη συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων και τοξικών οργανικών ακαθαρσιών, όπως παρασιτοκτόνα, τριαλογονομεθάνες, χλωροφαινόλες και φαρμακευτικά προϊόντα Οι ιδιότητες υψηλής πορώδους και ανταλλαγής ιόντων του AQUALEN ενισχύουν περαιτέρω την υπεροχή του σε προσρόφησης συγκρινόμενο με τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα. Ο κύριος λόγος είναι η μικρή διάμετρος της ίνας και επομένως η πολύ μεγάλη εξωτερική επιφάνεια ανά μονάδα βάρους (μία έως δύο τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες εξωτερικές επιφάνειες από τον κοκκώδη). Η επιφάνεια απορρόφησης Aqualen είναι 33 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών απορροφητικών ιόντων ανταλλαγής. Τα φίλτρα που βασίζονται στην τεχνολογία Aqualen είναι περισσότερο από 10 φορές ταχύτερα και πιο αξιόπιστα από τα συμβατικά φίλτρα.     Το IAM είναι μια τεχνολογία κατασκευής ενός μέσου φιλτραρίσματος νερού με υψηλής πυκνότητας απορροφητικά υλικά. Όταν το Aqualen αναμειγνύεται με κοκκώδη απορροφητικά υλικά, η τεχνολογία IAM δημιουργεί ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι το μίγμα προσρόφησης επιτυγχάνει τις μοναδικές και υψηλές αποδόσεις. Το IAM εμποδίζει το φαινόμενο διοχέτευσης και εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της ροής του νερού σε όλο το φίλτρο.   Η τεχνολογία HSS εξαλείφει την επαφή του καταναλωτή με τα απορροφητικά υλικά και τους επικίνδυνους ρύπους που απορροφούνται κατά τη λειτουργία του φίλτρου. Τα φίλτρα AQAUPHOR ορίζουν το παγκόσμιο πρότυπο για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών.   Τεχνολογία που δεν απαιτεί εξειδικευμένα εργαλεία και ειδικές γνώσεις για την εγκατάστασή του. Προσφέρει γρήγορη και εύκολη συντήρηση, χάρη στα κουμπωτά ανταλλακτικά που διαθέτει.   Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά, σε συμμόρφωση κατά DIN (Γερμανίας).

Αποτελεσματικότητα

Με τα δύο φίλτρα που περιέχει στο εσωτερικό του (B-200) αφαιρεί και μειώνει: το χλώριο, πετρελαιοειδή, φαινόλες, Βαρέα Μέταλλα (όπως μόλυβδο και κάδμιο), παρασιτοκτόνα, οργανικές ενώσεις, έχει βακτηριοστατική δράση καθώς βελτιώνεται και η ποιότητα του νερού. Aφαιρεί την οσμή και βελτιώνει τη γεύση από το νερό χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό. αντικατάσταση κάθε :

 • κάθε 6 μήνες για 4 άτομα
 • κάθε 10 μήνες για 3 άτομα
 • κάθε 12 μήνες για 2 άτομα

ή 4.000 λίτρα ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί. Στο πάνω μέρος της συσκευής υπάρχει ένδειξη με ημερολόγιο που σας υπενθυμίζει τον μήνα για την αλλαγή των ανταλλακτικών φίλτρων.   Προαιρετικά μπορείτε να το εξοπλίσετε με τα ανταλλακτικά (B-200H), που "μαλακώνει" το νερό (διάρκεια για 1.000 λίτρα), ειδικά για τις περιοχές με υψηλή σκληρότητα νερού και πολλά άλατα.  

Μοντέρνος Σχεδιασμός

 

Περιλαμβάνει Στη Συσκευασία :

  Α. Παροχέα νερού για τη σύνδεση στην οικιακή βρύση.(22x1) Β. Μετατροπέα σπειρωμάτων (24x1 x 22x1)(αντάπτορας) για να μπορεί να τοποθετηθεί στις περισσότερες οικιακές βρύσες. Γ. Ένδειξη υπενθύμισης (ημερολόγιο) αλλαγής των φίλτρων στο πάνω μέρος της συσκευής, ρυθμιζόμενη σε αναλογία με τα άτομα που χρησιμοποιούν το φίλτρο. Δ. Τα πρώτα ανταλλακτικά φίλτρα.   Διαστάσεις(mm): 272x117 Θερμοκρασία λειτουργίας: 5⁰C έως 40⁰C Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης είναι υψηλή, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας). Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών, ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας. To σύστημα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 5 ως 40 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

Ετικέτες: Aquaphor, Modern, V.2, Φίλτρο, Άνω, Πάγκου, Βρύσης, (#100684), ΛΕΥΚΟ, ΦΙΛΤΡΑ, ΝΕΡΟΥ